Imádom a kenyérre kenhető pástétomokat! Most egy különleges, lazacos kencét készítettem, ami mártogatósnak is elképesztően finom zöldségek mellé.
10 deka füstölt lazacot beteszek az aprítóba. Adok hozzá két evőkanálnyi vajat, két evőkanálnyi majonézt, egy teáskanálnyi szárított kaprot, egy pár csepp citromlevet, sót, borsot. Összeturmixolom és megkóstolom. Ízlés szerint után-fűszerezem, kis tálkába teszem, amit aztán folpack-kal lezárok. A pástétomot néhány órára hűtőbe teszem fogyasztás előtt, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.
TIPP: nagyon különleges íze lesz a pástétomnak, ha vaj helyett krémsajtot használunk.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.