Vágyfokozó Valentin-napi ételek

Február 14-e a szerelmesek ünnepe. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány vágyserkentő ételt, melyeket mindenképpen érdemes beleilleszteni a garantáltan felejthetetlen Valentin-napi vacsorába.

valentinnap.jpg

1. Kaviár és osztriga

Előételként érdemes egy kevés kaviárt fogyasztani, az ugyanis termékenység-növelő hatással bír cink tartalmának köszönhetően. Emeli a tesztoszteron-szintet, mely köztudottan kulcsfontosságú szerepet tölt be a szexuális életünkben. Az osztriga hasonlóképpen működik kiváló vágyfokozó ételként, hiszen igazoltan növeli a libidót. A megfelelő hatás elérése érdekében fogyasszuk egy pohár behűtött pezsgővel!

kaviar.jpg

2. Zsálya és gránátalma

Főételként fogyasszunk zsályával fűszerezett húst, mellé pedig készítsünk friss salátát gránátalmával. A zsálya az egyik legismertebb afrodiziákumként is működő gyógynövény, mely igazoltan növeli a teljesítményt az ágyban. A gránátalma ráadásul serkenti a vérkeringést még az intim területeken is. A salátánkba tehetünk még egy kevés zellert is, mely tovább növeli a szexuális étvágyat.

granatalma_1.jpg

3. Csokoládé és gyümölcsök

A Valentin-nap elengedhetetlen finomsága a csokoládé, mely köztudottan koffeint és teobromint tartalmaz, így az idegrendszerben a szerelemhez hasonló érzéseket vált ki, emellett pedig élénkítő hatása is van. Ha mindezt olyan gyümölcsökkel kombináljuk, mint a füge vagy éppen az eper, a hatás garantáltan nem marad el. A csokoládé és a vágyfokozó gyümölcsök kombinációja ugyanis maximális fordulatszámra emeli a szexuális hormonok termelődését.

csoki_2.jpg