Ha készítettünk egy jókora adag libatepertőt, érdemes a felét kenyérre kenhető krémként elkészíteni. Lilahagymával vagy erőspaprikával, mindenhogy remek. Ráadásul glutén, tej, tojásmentes, így ételérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.
Hozzávalók:
- 15-20 deka tepertő
- egy szál újhagyma
- két evőkanál mustár
- só, bors
A tepertőt dobjuk az aprítóba és nagyjából 30 másodperc alatt pürésítsük. Adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát, két evőkanál mustárt, majd sózzuk és borsozzuk ízlésünk szerint. Pillanatok alatt elkészül, hogy aztán máris kenhessük a kenyerünkre.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.