Hidegen vagy melegen, a babsaláta bármilyen formában remek választás. Ráadásul, ha fehér babból készítjük még a gyomrunkat sem terheljük meg vele. Szuper laktató, tápláló, egészséges főétel. Nézzétek, hogy készítjük!
Egy doboz natúr fehérbab-konzerv tartalmát lecsöpögtetjük. Apróra vágunk egy szál újhagymát, egy fél zacskó mozzarella sajtot, egy kevés kecskesajtot, vagy fetát. Egy doboz olajos makréla konzervről leöntjük az olajat, apróra vágjuk a halat és összekeverjük a babbal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, alaposan meglocsoljuk citromlével, majd néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.