A hidegtálak legkedveltebb eleme született újjá nálunk a hétvégén. Nem meglepő, hogy avokádóval turbóztuk fel, ugyanis amióta meghirdettük az avokádó évét, jobbnál jobb ötletünk támad ennek a szuper gyümöcsnek a felhasználására. A mostani receptünk pofon egyszerű, gyors és eszméletlenül finom.
Két tojáshoz mért arányokat tüntetünk fel.
Két főtt tojást vágjunk ketté, szedjük ki a sárgáját. Egy avokádót vágjunk ketté, szedjük ki a magját és a felét pucoljuk meg. Törjük össze a tojássárgájával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Adjunk hozzá egy nagy evőkanál majonézt, egy kevés oregánót és ha szeretjük, néhány apró kocka lilahagymát vagy újhagymát. A masszával töltsük meg a tojásokat, fogyasztásik tároljuk a hőtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.