Ennél gyorsabb kencét szinte lehetetlen készíteni. Elképesztően finom pirítósra, bruscettára, de friss kenyéren is tökéletes, ha éppen úgy szereted. Ráadásul garantáltan két perc alatt elkészül. Próbáld ki és mérd stopperrel :)
Egy szép natúr csirkemell maradt előző napról, ami kissé kiszáradt az este folyamán a hűtőben. Így hát mit volt mit tenni - ételt nem dobunk ki -, újrahasznosítottuk. Az aprítóba bevágtam a négybe szelt csirkemellet, dobtam mellé negyed fej lila hagymát, sót, borsot, kb. öt deka vajat, ízlés szerint mustárt és zöld fűszereket. Szép pépes állagúra turmixoltam nagyjából 40 másodperc alatt és már kész is! Igazán pofon egyszerű, ugye?
Fogyasztási érdemes hűtőben tárolni, így az ízek még inkább összeérnek. Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.