Nemrégiben jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában egy szuper szakácskönyv, amely új receptekkel szolgál mind a termesztett, mind pedig az erdei és mezei gombák felhasználásához. Ínycsiklandó ételek, igényes fotók, szuper praktikák. Érdekel?
A gombák birodalma egészen különleges: végtelenül sokszínű megjelenési formák, aromák, és a konyhai felhasználás széles tárháza. A vadon termő erdei és mezei gombák, valamint a gombafarmokon növekedő termesztett gombák nagyon változatos képet mutatnak. Míg egyes gombafajokra "vadászni" kell, a szakértő gondoskodás mellett nevelt gombák többsége egész évben elérhető.
Ebben a könyvben ízletes erdei, mezei és termesztett gombákat mutatunk be újszerű, egyedi receptötletekkel, amelyek megmutatják, milyen sokoldalúan felhasználható alapanyag a gomba. A részletes gombaleírások a gyűjtéshez, a különleges receptek és varázslatos ételfotók pedig a főzéshez hozzák meg a kedvünket.
A 144. oldalas könyvet 2.999 forintért megvásárolhatjátok az Alexadra könyvesházakban, vagy online, a www.alexandra.hu oldalon.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.