
Keverjük össze a száraz alapanyagokat. Kézi mixer segítségével a tojásból és az édesítőből készítsünk halványsárga lágy habot, majd adjuk hozzá a tejet, citromlevet és héját. Alacsony fokozaton keverjük tovább a tojást, apránként adagoljuk hozzá a száraz alapanyagokat. Kicsit sűrűbb állagot kapunk, mint a hagyományos palacsinta tésztája. Kókuszolajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm, lekvárral, kókuszkrémmel vagy vanília sodóval tálalom. (Díszítés: sütőtökkrém, házi nutella és kókuszkrém)
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.