2016 tavaszán ismerkedtem meg a mangó lassival -Budapest szívében egy kicsi indiai étteremben-, ez szerelem volt első találkozásra, egyszerűen imádom. Azóta kísérletezem, hogy milyen arányban kell az összetevőket vegyítenem, ahhoz hogy itthon is érezhessem ugyan azt az ízt, mint az étteremben. Ez a recept áll legközelebb hozzá:
Hozzávalók:
1 bögre érett mangó (kockára vágott)1 kis dobozos görög joghurt1/2 bögre tej/ kókusztejméz/ eritritkéshegynyi kardamom
A hozzávalókat turmixba teszem, pépesítem, hidegen pisztáciával megszórva fogyasztom. :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.