Van öt perced egy egészséges, finom és diétás krémlevesre? Készítsd el Te is az avokádó krémlevesünket!
Két adag leveshez nincs más dolgod, mint egy avokádód ketté vágni, megpucolni és feldarabolni. Tedd egy lábasba, öntsd fel 6 deci alaplével, csavard hozzá fél lime levét majd alacsony lángon addig főzd, amíg az avokádó meg nem puhul. Nekem szerencsém volt, egy abszolút érett avokádót tudtam venni a hipermarketben, úgyhogy forrástól számítva öt perc múlva már turmixoltam is botmixerrel a levest. Ha homogén állagú a krém, adj hozzá egy deci kókusz főzőkrémet, habard be vele.
Kóstold meg, ízlésed szerint adj hozzá még egy kis limeot. Tálaláskor én a leves tetejére egy kevés petrezselymet is szórtam.
Jó étvágyat!
Ugye, nem felejtettétek el, hogy 2017-re meghirdettük az avokádó évét, így egy hét múlva hétfőn ismét egy szuper recepttel várunk titeket. Addig is böngésszétek az eddig elkészült ételeinket, amiket IDE KATTINTVA találtok meg. Ha pedig saját avokádófát nevelnétek, kövessétek infógrafikán szemléltetett tippjeinket IDE KATTINTVA.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.