A reggeli nehéz kérdés, főként ha el akarjuk kerülni a munkahelyünk melletti kis pékséget. Nálunk az vált be, hogy isteni finom, lassan felszívódó szénhidrátokból álló kekszet készítünk és azt visszük magunkkal. Nézzétek a legújabb kísérletezgetésünk eredményét!
1 1/2 bögre GM zabpehely1/2 bögre kókuszchips1/2 bögre őrölt mandula1/2 tk. só1 ek lenmag őrlemény3/4 bögre kesudió1/2 bögre aszalt gyümölcs3 érett banán4-5 dkg 70%-os étcsokoládé1/4 bögre kókuszolaj1 ek méz1 tk. vanília kivonat
A száraz összetevőket vegyítem. A banánt villával összetöröm, hozzáadom a folyékony állagú kókuszolajat, a mézet és a vanília kivonatot. A banános masszához dolgozom a száraz alapanyagokat. Evőkanál méretű kupacokat helyezek a sütőpapírral bélelt tepsire. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt aranybarnára sütöm.
Heni
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.