A reggeli nehéz kérdés, főként ha el akarjuk kerülni a munkahelyünk melletti kis pékséget. Nálunk az vált be, hogy isteni finom, lassan felszívódó szénhidrátokból álló kekszet készítünk és azt visszük magunkkal. Nézzétek a legújabb kísérletezgetésünk eredményét!
A száraz összetevőket vegyítem. A banánt villával összetöröm, hozzáadom a folyékony állagú kókuszolajat, a mézet és a vanília kivonatot. A banános masszához dolgozom a száraz alapanyagokat. Evőkanál méretű kupacokat helyezek a sütőpapírral bélelt tepsire. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt aranybarnára sütöm.
Heni
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.