A nyári kánikulában a hidratáltság elképesztően fontos, a napi 2,5-3 liter víz fogyasztása elengedhetetlen a szervezetünk számára az optimális működéshez. Nem szabad azonban abba a hibába esnünk, hogy a folyadékigényünket cukros, szénsavas üdítőkkel pótoljuk.

Készítsünk inkább ízesített ásványvizet, az ízkombinációk összeállítása során pedig akár olyan talt is előállíthatunk, aminek minden cseppje serkenti az anyagcserénket, ezáltal pedig elősegíti fogyásunkat is.
Korábban már több ízvariációt is megmutattunk nektek, ezeket ITT és ITT találhatjátok. A mostani azonban igazán intenzív ízvilágú és valóban hatékonyan bontja le a kényes helyekről a makacs zsírpárnáinkat.

Vágjunk fel karikára egy narancsot, cikkezzük fel és helyezzünk mindegyik fakkba egy-egy gyümölcsöt. Pucoljunk meg egy kis darab gyömbért és vagy zöldségpucolóval kis darabokat szedjünk le belőle, vagy egyszerűen késsel kockázzuk fel és helyezzünk minden narancs mellé egyet-egyet. Öntsük fel vízzel és tegyük a mélyhűtőbe. Miután megdermedt, halmozzuk pohárba, mehet rá az ásványvíz és máris fogyaszthatjuk.
Eszter
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal